Syyskokous 30.9.2023

1.10.2023

Eilen kokoustimme osaston sääntömääräistä syyskokousta ravintola Frans&Cheriessä Rovaniemen keskustassa. 

Osaa kokoukseen otti 19 henkilöä.

Kokouksessa muunmuassa hyväksyttiin osaston toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. 

Toimintasuunnitelmassa painopisteinä: Nuorten jäsenten saaminen, työkykyä ylläpitävän toiminnan tukeminen, uusien jäsenten saaminen ja vapaa-ajan virkistys. Uudeksi painopisteeksi otettiin nuorten stipendit. 

Vapaa-ajan virkistystoiminnassa jatketaan pitkälti samalla tavalla, kuin ennenkin. Ensi vuonna järjestetään myös jäsenretkiä, pidetään kevät- ja syyskokous sekä järjestetään pikkujoulut. Toki osallistumme myös ensi vuonna SAK -päiville. 

Talousarviossa ei negatiivista huomautettavaa. Osaston taloudellinen tilanne on hyvä.

Kokouksessa päätettiin osaston uudesta nimestä äänestyksellä. Uusi nimi julkaistaan heti kun se on Patentti- ja rekisterihallituksessa hyväksytty. Hyväksynnän jälkeen nimi vaihdetaan osaston viralliseksi nimeksi. 

Kokouksessa käsiteltiin myös LuostoSuvannon -mökin remonttitarpeita. Mökki on jo yli 30 vuotta vanha ja peruskorjauksen aika lähenee. Remonttitarpeita on mm. kylpyhuoneessa, keittiössä ja eristyksissä. Myös likakaivo tulisi muuttaa imeytyskenttäkaivoksi, niin, että sen huolto olisi edullisempaa ja helpompaa. Asia etenee niin, että talven aikana johtokunta hakee tarjouksin remontin toteuttajaa ja tarkat kustannustiedot. Seuraavassa jäsenkokouksessa, eli kevätkokouksessa asia tuodaan jäsenäänestyksen päätettäväksi.  

Kokouksessa kuultiin myös PAM aluetoimiston toimitsijan Markus Korjosen puheenvuoro. Hän kertoi ajankohtaisesta PainavaSyy -kampanjasta, jossa työntekijöille tuodaan tiedoksi ajankohtaista tietoa hallituksen esityksistä, jotka pyrkivät heikentämään työntekijöiden, työttömien  ja ammattiliittojen oikeuksia.

Kokous päätettiin kuuden maissa, jonka jälkeen söimme illallisen. 


Kiitos osallistujille!

Osaston sihteri: Reetta


Ohessa  ottamiani kuvia.