Hyödynnä PAM koulutukset!

2.12.2023

Hyvä jäsen, oletko käynyt PAMin koulutuksissa? 

PAMin omiin koulutuksiin osallistuminen on jäsenelle maksutonta. Koulutukset ja kurssit ovat yksi merkittävä PAM -etu jäsenelle. Koulutuksissa on työelämäosaamisen lisäksi hyvinvointiin liittyviä kursseja. Kursseista löytyy myös vaikkapa digitaitojen kursseja ja kielitaitokursseja. Osa kursseista on etänä verkon kautta, mutta osa on jossakin koulutuspaikassa, vaikkapa hotellissa. Tällaiseen paikanpäällä olevaan koulutukseen PAM maksaa matkat ja ruokailun osallistujalle. 

Viimeisimmän PAM -lehden mukana oli uusin koulutusliite, josta voit helposti saada yleiskuvan PAMin koulutuksista. Kannattaa tutustua! Linkki koulutusliitteeseen on: www.pam.fi/wp-content/uploads/2023/12/Koulutusliite_2024.pdf

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu PAM verkkosivuston tapahtumakalenterin kautta www.pam.fi/ajankohtaista/tapahtumat/. PAM tarjoaa koulutuksia laajalla skaalalla niin kaikille jäsenille, luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille kuin myös osastoaktiiveillekin. Koulutuksia on myös erikseen kaupan alan esimiehille. 

Osasta koulutuksia saa nykyään myös opintopisteitä! Tämä opintopisteuudistus on uusi juttu, koska se on tullut voimaan vasta viime vuonna. 

PAM koulutuspalvelujen kautta voi saada myös henkilökohtaista urapalvelua! Urapalvelu on eräänlaista työelämä- ja osaamisvalmennusta. Palvelu auttaa työ- ja opiskelumahdollisuuksien kartoittamisessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa. Urapalvelut voi olla hyvä apu vaikkapa työttömyyden uhatessa. 

Alla on kuvakaappaus yleisistä jäsenkoulutuksista ensi vuoden puolella. Näiden lisäksi on verkkokoulutusmateriaalia ja  webinaareja, joihin voit ilmoittautua. Liitteessä löytyy siis muutakin!

terkuin: Osaston sihteeri Reetta